eur:
393.77
usd:
365.03
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Gyárfás Tamás, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnöke a Duna Aréna, a nyári vizes világbajnokság központi létesítménye helyszínbejárásán 2017. február 21-én. Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos ezen a napon bejelentette, hogy a szerződésben vállalt határidő előtt és költségkereten belül elkészült a létesítmény. Július 14. és 30. között Budapesten és Balatonfüreden rendezik meg a világbajnokságot.
Nyitókép: Balogh Zoltán

A Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Gyárfás Tamást

Előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették Gyárfás Tamást Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében. A rendőrség közölte: Gy. Tamás ügyében a megalapozott gyanú: emberölésre való felbujtás.

Előállították Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, korábbi médiavállalkozót Fenyő János egykori médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében.

A rendőrség kedden hat óra után azt közölte: a Fenyő-ügyben Gy. Tamást elfogták, gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) – hasonlóan az ugyanebben az ügyben 2018. március 22-én gyanúsítottként kihallgatott 50 éves P. Tamáshoz – emberölésre való felbujtással gyanúsítja.

A KR NNI 2017. október 31. óta folytatja a nyomozást a Fenyő János sérelmére 1998. február 11-én előre kitervelten elkövetett emberölés ügyében.

Az ORFK múlt kedden közölte honlapján, hogy a rendőrség tovább folytatja a nyomozást a Fenyő-gyilkosság ügyében, az eljárás célja a korábbi nyomozás során ismeretlenül maradt megbízó személyének megállapítása.

Gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a volt úszószövetségi elnököt és médiavállalkozót – írja kedd este a Police.hu.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×