eur:
394.52
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök, médiavállalkozó távozik tárgyalása után a Budai Központi Kerületi Bíróság épületéből 2018. április 20-án. A bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében felbujtóként meggyanúsított Gyárfás ellen.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

„Gyárfás úr jól van, dolgozik"

Nyomkövetővel a lábán ment a FINA budapesti konferenciájára Gyárfás Tamás, akinek az ügyében a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

Nyomkövetővel a lábán ment a Nemzetközi Úszószövetség, a FINA szerdai, budapesti ülésére Gyárfás Tamás. Azt egyelőre nem tudni, hogy meddig járhat a fővárosban, ügyvédje, Bánáti János elmondása szerint ugyanis még mindig nem emelkedett jogerőre a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája által elrendelt lakhelyelhagyási tilalom. Mivel a védelem mellett az ügyészség is fellebbezett, így előfordulhat, hogy Gyárfás pár napon belül szigorúbb kényszerintézkedés alá kerül – írja a 24.hu.

„Még nem jogerős a lakhelyelhagyási tilalom. Nem kaptuk meg ugyanis az erről szóló részletes határozatot. Szerintem jogerős határozat ezen a héten már nem várható, ezt ugyanis még fel is kellene terjeszteni” – mondta Bánáti, aki szerint Gyárfás ígéretéhez híven munkába állt az őrizetből való szabadulása után.

„Gyárfás úr jól van, dolgozik. Jelenleg épp a FINA egyik bizottsági ülésén ülésezik. Végzi a sportdiplomáciai munkáját, ahogy korábban is” - tette hozzá.

A Független Hírügynökség szerint Gyárfás Tamás örült annak, hogy nem vágott, hanem vágatlan az a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába jutott hangfelvétel, amelyen állítólag Fenyő János meggyilkolásáról beszél Portik Tamással, mert így szerint mindenki számára egyértelműen kiderül, hogy soha senkinek sem adott megbízást semmire.

Emberölésre felbujtással gyanúsítják Gyárfás Tamás médiavállalkozót, a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét Fenyő János médiavállalkozó 1998-as meggyilkolásának ügyében.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×