eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

BRFK: nemzetközi drogkereskedő hálózatot buktattak le

Megerősítette a Budapesti Rendőr-főkapitányság az osztrák rendőrség hétvégi bejelentését a nemzetközi drogkereskedő hálózat leleplezéséről.

A BRFK közleménye szerint K. Rebeka 3 kilogramm heroint hozott Magyarországra, a nő ellen kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A hatóságok ugyancsak nyomozást kezdtek egy nigériai állampolgár ellen, akit azzal vádolnak, hogy magyar származású futárokat szervezett kábítószer szállítására Európán keresztül.

Az osztrák rendőrség pénteken jelentette be, hogy őrizetbe vették egy budapesti központú nemzetközi kábítószer-kereskedő hálózat több tagját. A bécsi rendőrség tájékoztatása szerint összesen 6 embert - 3-at Ausztriában, 3-at pedig Budapesten - fogtak el, és 20 kilogramm heroint foglaltak le. A kábítószer feketepiaci értéke mintegy kétmillió euró.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×