eur:
394.04
usd:
363.47
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
A Debreceni Állat- és Növénykert újszülött Bennett-kenguruja (Macropus rufogriseus) anyja erszényében a sajtóbemutató napján, 2019. április 17-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

"Eldőlt" - holtan találták meg az elszökött móri kengurut, gazdája látta, ahogyan elpusztul

Napok óta keresték azt a móri kengurut, amely szerdán szökött el.

A móri Doriniti Családi Farmról szökött meg az egzotikus állat. Egy zárt karámban élt Jack. Nem tudják, hogyan történhetett mindez meg.

A Kemma.hu cikke szerint a szomszédban lerúgott egy kutyát menekülése közben. Mint kiderült aztán betévedt a nagyobb állatok közé, de az egyik marha hozzányomta kerítéshez és akkor "eldőlt, nem mozdult többet" - mondta az állat tulajdonosa.

Egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy

valaki szándékosan kiengedte Jacket a kifutójából.

Hiszen mind a kerítés, mind a dupla zár érintetlen volt és a párja a bezárt kifutóban egyedül volt. Jack egyrészt kölyök kora óta nálunk van, így a család kedvence lett. Másrészt a kenguru nem olyan állat, amit a piacon beszerezhetek. Nehéz újat beszerezni – fejtette ki az elpusztult kenguru gazdája, aki azt gyanítja, hogy Jack párja, Jill vemhes.

Fotónk illusztráció, de egy ugyanolyan Bennett-kenguru látható rajta.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: nem látni a kiutat az ukrajnai háborúból és ez megbénítja az európai politikát

A kormányfő szerint azt kell először eldönteni, hogy az idő kinek dolgozik, mert ez a legfontosabb kérdés. Orbán Viktor erről Antalyában beszélt ahol Recep Tayyip Erdogan török államfő meghívására vesz részt az Antalyai Diplomáciai Fórumon (ADF).
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×