eur:
392.85
usd:
366.59
bux:
66310.22
2024. április 25. csütörtök Márk
Ambrus Attila, a whiskys néven elhíresült rabló beszáll az érte érkező sárga furgonba, amikor távozik a sátoraljaújhelyi börtön és fegyházból. A 46 rendbeli rablás, közte számos pénzintézet elleni fegyveres támadás miatt elítélt férfi hajnali 3 óra előtt néhány perccel hagyta el a fegyintézetet, miután letöltötte büntetését.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Ismét meggyűlt a baja a törvénnyel a Viszkisnek

Rögtön az első nap sikerült beleszaladnom a késbe – mesélte a Borsnak Ambrus Attila.

Ambrus Attila gyermeke születése nem jár minden héten vásárokba a kerámiáival, könyveivel és DVD-ivel, de nagyobb rendezvényeken azért feltűnik. A dunaszerdahelyi Csallóközi Vásáron évek óta visszatérő vendég, idén szeptember közepén is megjelent a portékáival, de alig pakolt ki a standján, máris megbüntette a helyi vámhatóság - írja a Bors. Egy ember DVD-t vásárolt tőle, ő pedig nem adott nyugtát. Később kiderült, hogy a vásárló a helyi adóhatóság embere volt.

A vámos tudta, hogy én va­gyok a Viszkis, és közölte, hogy szerinte jó gyerek vagyok, ezért csak 330 euróra, vagyis nagyjából 110 ezer forintra büntetett meg.

- mesélte a bulvárlapnak Ambrus Attila. A történet pikantériája, hogy a Viszkist végül még egy italra, egy dupla a dupla whiskyre is vendégül látta a lágyszívű fi­nánc.

Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×