eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Sokkoló döntés előtt L. L. Junior

A térfigyelő kamera felvétele fontos a nyomozás során.

A rendőrség nagy erőkkel vizsgálja a zenész hároméves kisfiának, Dávidnak a halálát. A nyomozást segíti, hogy Zuglót alaposan felszerelték térfigyelő kamerákkal, ott is van, ahol a kisfiút elgázolták augusztus 31-én. A Bors úgy tudja a balesetet rögzítette a rendszer, a felvétel a nyomozati anyag egyik alappillére.

A rendőrség kiemelt ügyként kezeli Dávidka halálát. Azt is vizsgálják, hogy a kisfiúval egy sorban állók felelőssége felmerülhet-e. Gépjárműszakértőt már kirendelt a hatóság, ha a gázoló felelőssége bizonyosodik be, közúti baleset okozásának minősített esete a tényállás, bár ezt kétlem. Amennyiben a felnőtteké, akkor pedig kiskorú veszélyeztetése minősített esete, mi­vel a kisfiú halálával járt. Ennek 2-8 év börtön a büntetési tétele – mondta a lapnak Mester Csaba, az énekes ügyvédje.

Junior gyakorolja a sértetti jogokat, belenézhet a nyomozati anyagokba, melyek tartalmazzák a környék térfigyelő kameráinak felvételeit is a tragikus pillanatról. Ezen egyértelműen látszik minden részlet, így az is, ki fogta a gyermek kezét. Azt nem tudni, hogy a zenész megnézi-e a horrorisztikus videofelvételt, vagyis fia életének utolsó pillanatait.

A gázoló, a 76 éves F. Tamás korábban levelet írt a gyászoló szülőknek, amelyben bocsánatot kért tőlük. Junior egy pénteki videoüzenetben úgy válaszolt: nem hibáztatja a férfit gyermeke haláláért, és nyitott rá, hogy a találkozzon vele.

Mint ismert, augusztus 31-én gázolták halálra Zuglóban a zenész gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. A kisfiú temetését szeptember 6-án tartották a Fiumei úti sírkertben.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×