INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

baleset

gázolás

l. l. junior

gyermek

gyász

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

L. L. Junior a tragédia után: nincsenek szavak

Infostart

Bízik az igazságszolgáltatásban a magyar zenész, akinek négyéves gyermekét elütötték.

Gyermeket gázolt halálra szombat este egy autó Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. Ahogy arról beszámoltunk, a gyermek L. L. Junior zenész kisfia volt.

A rapper közösségi oldalán erősítette meg, hogy Dávid kevéssel negyedik születésnapja előtt meghalt, és köszönte meg a részvétnyilvánításokat.

„Felszállt a mennybe a kisangyalom...Nem tudok megszólalni”

– írta az ismert zenész.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Felszállt a mennybe a kisangyalom...Nem tudok megszólalni . Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz . Két héttel a 4. Szulinapja előtt . Köszönöm a részvét nyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok ra. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Kérem a sajtó munkatársait hogy ne hívjanak engem. Jogi képviseletemet továbbra is , barátom, Dr Mester Csaba látja el és természetesen megtesszük a jogi lépéseket . Köszönöm mindenkinek az együttérzésèt. De most erősnek kell lennem mert fel kell neveljem Lacikámat...Nincsenek szavak !!!

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

Hozzátette: ügyvédjével megtették a szükséges jogi lépéséket, és bízik az igazságszolgáltatásban.

„Köszönöm mindenkinek az együttérzését. De most erősnek kell lennem mert fel kell neveljem Lacikámat...Nincsenek szavak” – tette hozzá a gyászoló apa.

Nyitókép: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018