eur:
393.97
usd:
369.38
bux:
65756.88
2024. április 23. kedd Béla
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

L. L. Junior a tragédia után: nincsenek szavak

Bízik az igazságszolgáltatásban a magyar zenész, akinek négyéves gyermekét elütötték.

Gyermeket gázolt halálra szombat este egy autó Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. Ahogy arról beszámoltunk, a gyermek L. L. Junior zenész kisfia volt.

A rapper közösségi oldalán erősítette meg, hogy Dávid kevéssel negyedik születésnapja előtt meghalt, és köszönte meg a részvétnyilvánításokat.

„Felszállt a mennybe a kisangyalom...Nem tudok megszólalni”

– írta az ismert zenész.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Felszállt a mennybe a kisangyalom...Nem tudok megszólalni . Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz . Két héttel a 4. Szulinapja előtt . Köszönöm a részvét nyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok ra. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Kérem a sajtó munkatársait hogy ne hívjanak engem. Jogi képviseletemet továbbra is , barátom, Dr Mester Csaba látja el és természetesen megtesszük a jogi lépéseket . Köszönöm mindenkinek az együttérzésèt. De most erősnek kell lennem mert fel kell neveljem Lacikámat...Nincsenek szavak !!!

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

Hozzátette: ügyvédjével megtették a szükséges jogi lépéséket, és bízik az igazságszolgáltatásban.

„Köszönöm mindenkinek az együttérzését. De most erősnek kell lennem mert fel kell neveljem Lacikámat...Nincsenek szavak” – tette hozzá a gyászoló apa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×