INFORÁDIÓ 
2020. február 29. szombat
Elemér

l. l. junior

temetés

fiumei úti nemzeti sírkert

Összeesett L. L. Junior anyja a temetésen

Összeesett L. L. Junior anyja a temetésen

Infostart

Több száz gyászoló jelenlétében eltemették L. L. Junior kisfiát, Dávidot.

A temetésre az elsők között L.L Junior és édesanyja érkezett – tudósított a Blikk. A családtagokon kívül több barát, köztük hírességek is elmentek a Fiumei úti sírkertbe.

Háromnegyed 12 körül érkezett meg Csilla, a zenész volt párja, az elhunyt fiú édesanyja. L.L Junior a korábbi ellenségeskedést félretéve vigasztaló szavakkal fordult hozzá, majd egymás kezét fogva nézték a kivetítőt, amelyen Dávid fényképei voltak láthatóak.

A szertartás délben kezdődött. A beszédek után Mága Zoltán hegedűművész játszott, aztán odalépett a koporsóhoz, és meghajolt.

Az énekes édesanyja, az elhunyt fiú nagymamája is odalépett a fehér koporsóhoz, de fájdalmát nem bírva összeesett, fel kellett segíteni.

A kis koporsót elhelyezték a hintóra, melyet fehér ló húzott. Dávid szülei egymásba kapaszkodva mentek a hintó után. A koporsót délután egy óra előtt eresztették a sírba.

Mint ismert, szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette, mert az édesanya pszichés állapota nem teszi lehetőség, hogy gondoskodjon róla. Nem sokkal később L. L. Junior volt felesége, aki a gyermekekkel volt szombat este, amikor a tragédia megtörtént, a Facebookon egy személyes hangvételű nyílt levelet tett közzé.

Nyitókép: facebook.com/storymagazin/
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018