eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Újra láthatta kisfiát L. L. Junior volt felesége

A gyászoló anya ügyvédje árult el újabb részleteket.

Kisebbik fia, Dávid halálos balesete után másik gyerekét, Lacikát magához vette L. L. Junior. A két fiút eddig anyjuk, Hopp Csilla nevelte, ám a két héttel ezelőtti baleset után a zenész lépett. A nőt tette felelőssé a balesetért, de ezért később bocsánatot kért. Az apa szerint volt felesége nincs olyan pszichés állapotban, hogy alkalmas legyen a gyereknevelésre. Az elhelyezésről és a láthatóságról a bíróság dönthet, ha csak addig a felek nem állapodnak meg külön.

Az anya ügyvédje, Horváth B. Gábor a Borsnak elmondta: Csilla normális, ép, stabil mentális állapotban van, és alkalmas arra, hogy szülői kötelezettségeinek eleget téve, szeretetben felnevelje Lacikát. Ameddig nincs bírósági végzés arról, hogy ki nevelheti a gyereket, addig eljárás jogilag egy-két hónapig, csúnya szóval élve „szabad rablás” van, és az édesapa kedvére alakíthatja a találkozókat. Ugyanígy Csillánál is lehetne a gyermek, bármikor visszavehetné, de Lacikára tekintettel az édesanya belátó, és szeretné óvni a civakodástól és a további fájdalmaktól – tette hozzá az ügyvéd.

Kiderült, hogy az énekes már egy találkozót engedélyezett.

A napokban egyórás időtartamú találkozás megtörtént ügyfelem és kisfia között, az édesapa jelenlétében, ami nyugalomban lezajlott.

A szülők nem vitáztak, Lacika és Csilla pe­dig kicsit együtt lehettek

– mondta az ügyvéd.

Mint ismert, két hete szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd múlt kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette. A kisfiú temetését múlt pénteken tartották a Fiumei úti sírkertben.

Kedden egy televíziós interjúban kért bocsánatot gyermekei anyjától L. L. Junior, amiért őt tette felelőssé Dávid tragédiájáért, egy nappal később úgy tűnt, mégsem békültek ki. A zenész ugyanis Csilla pszichológiai vizsgálatát kezdeményezte.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×