INFORÁDIÓ 
2020. április 3. péntek
Buda, Richárd

l. l. junior

ügyvéd

gyerek

baleset

Újra láthatta kisfiát L. L. Junior volt felesége

Infostart

A gyászoló anya ügyvédje árult el újabb részleteket.

Kisebbik fia, Dávid halálos balesete után másik gyerekét, Lacikát magához vette L. L. Junior. A két fiút eddig anyjuk, Hopp Csilla nevelte, ám a két héttel ezelőtti baleset után a zenész lépett. A nőt tette felelőssé a balesetért, de ezért később bocsánatot kért. Az apa szerint volt felesége nincs olyan pszichés állapotban, hogy alkalmas legyen a gyereknevelésre. Az elhelyezésről és a láthatóságról a bíróság dönthet, ha csak addig a felek nem állapodnak meg külön.

Az anya ügyvédje, Horváth B. Gábor a Borsnak elmondta: Csilla normális, ép, stabil mentális állapotban van, és alkalmas arra, hogy szülői kötelezettségeinek eleget téve, szeretetben felnevelje Lacikát. Ameddig nincs bírósági végzés arról, hogy ki nevelheti a gyereket, addig eljárás jogilag egy-két hónapig, csúnya szóval élve „szabad rablás” van, és az édesapa kedvére alakíthatja a találkozókat. Ugyanígy Csillánál is lehetne a gyermek, bármikor visszavehetné, de Lacikára tekintettel az édesanya belátó, és szeretné óvni a civakodástól és a további fájdalmaktól – tette hozzá az ügyvéd.

Kiderült, hogy az énekes már egy találkozót engedélyezett.

A napokban egyórás időtartamú találkozás megtörtént ügyfelem és kisfia között, az édesapa jelenlétében, ami nyugalomban lezajlott.

A szülők nem vitáztak, Lacika és Csilla pe­dig kicsit együtt lehettek

– mondta az ügyvéd.

Mint ismert, két hete szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd múlt kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette. A kisfiú temetését múlt pénteken tartották a Fiumei úti sírkertben.

Kedden egy televíziós interjúban kért bocsánatot gyermekei anyjától L. L. Junior, amiért őt tette felelőssé Dávid tragédiájáért, egy nappal később úgy tűnt, mégsem békültek ki. A zenész ugyanis Csilla pszichológiai vizsgálatát kezdeményezte.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018