INFORÁDIÓ 
2020. február 28. péntek
Ákos, Bátor

l. l. junior

ügyvéd

bíróság

baleset

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

Újabb fejlemény L. L. Juniorék ügyében

Infostart

Az édesanya ügyvédje bízik a megegyezésben.

Bíróságon kívül kötne megállapodást a gyászoló L. L. Junior és gyerekének anyja, Csilla a hatéves Lacika elhelyezéséről és a láthatásról.

„Még nem sikerült konszenzusra jutni ebben a kérdésben, az viszont már tisztázódott, hogy nem feltétlenül akarják bíróság elé vinni az ügyet. A felek között párbeszéd kezdődött, ám a lehetséges megállapodás részeltei egyelőre nem publikusak” – mondta a Star magazinnak a Blikk beszámolója szerint a nő jogi képviselője, Horváth B. Gábor. Hozzátette: reméli, hogy a két félnek a temetésen tanúsított békességben és egymást támogatva sikerül majd megállapodniuk.

„Csilla továbbra is gyászol, össze van törve.

Noha megviselik a történtek, mentálisan, pszichésen és fizikailag erős, jól tartja magát” – nyilatkozta az ügyvéd.

Mint ismert, másfél hete szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd múlt kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette. A kisfiú temetését múlt pénteken tartották a Fiumei úti sírkertben.

Kedden egy televíziós interjúban kért bocsánatot gyermekei anyjától L. L. Junior, amiért őt tette felelőssé Dávid tragédiájáért, egy nappal később úgy tűnt, mégsem békültek ki. A zenész ugyanis Csilla pszichológiai vizsgálatát kezdeményezte.

Nyitókép: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018