eur:
394.52
usd:
369.69
bux:
65160.61
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: facebook.com/storymagazin/

Bocsánatot kért és drámai részleteket árult el L. L. Junior

Az énekes egy interjúban elmondta, hogyan közölte nagyobbik fiával, Lacikával a tragédiát.

Bocsánatot kért volt párjától, Csillától L. L. Junior, amiért egy videóban kifakadt rá.

"Bárhogy is volt, az már nem hozza vissza a kisfiamat. Az, hogy én okoltam bárkit is, az tényleg csak a kétségbeesésemben tettem.

Nekem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb. Nagyon sajnálom, hogy akkor ezt az élőzést megcsináltam. Ezzel nagyon nagyot tévedtem, elnézést kérek mindenkitől, de el voltam veszve, nem tudtam, hogy kezeljem" - mondta a zenész a TV2-nek adott interjúban, amelyből a Blikk közölt részleteket.

L.L Junior hozzátette: nagyon erősnek kell lennie másik gyermeke, Lacika miatt. Elárulta, hogyan mondta el neki, hogy kistestvére meghalt.

"Ha tudunk beszélni róla, akkor sokkal könnyebb neki. Így mondtam el Lacikának, hogy nincs többé az öccse, de a szívünkben van. A teste, keze lába, feje nincs velünk már, de a szívünkben ő ott van, a lelkünkben. Ugyanolyan, mint a szél, nem látjuk, de tudjuk, hogy élet van benne...."

Mint ismert, másfél hete szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette. A kisfiú temetését múlt pénteken tartották a Fiumei úti sírkertben.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024. Május 16-án várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők. A konferencián kiemelten foglalkozunk a hazai állampapírokkal, a nyersanyagpiacokkal, a kriptoeszközökkel, valamint hazai és nemzetközi részvényekkel.   A rendezvényen velünk lesz többek között Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója, Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója, és a Cápák közöttből jól ismert Balogh Petya és Orbók Ilona is. Az eseményre itt lehet regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×