INFORÁDIÓ 
2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna

l. l. junior

tragédia

baleset

Bocsánatot kért és drámai részleteket árult el L. L. Junior

Bocsánatot kért és drámai részleteket árult el L. L. Junior

Infostart

Az énekes egy interjúban elmondta, hogyan közölte nagyobbik fiával, Lacikával a tragédiát.

Bocsánatot kért volt párjától, Csillától L. L. Junior, amiért egy videóban kifakadt rá.

"Bárhogy is volt, az már nem hozza vissza a kisfiamat. Az, hogy én okoltam bárkit is, az tényleg csak a kétségbeesésemben tettem.

Nekem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb. Nagyon sajnálom, hogy akkor ezt az élőzést megcsináltam. Ezzel nagyon nagyot tévedtem, elnézést kérek mindenkitől, de el voltam veszve, nem tudtam, hogy kezeljem" - mondta a zenész a TV2-nek adott interjúban, amelyből a Blikk közölt részleteket.

L.L Junior hozzátette: nagyon erősnek kell lennie másik gyermeke, Lacika miatt. Elárulta, hogyan mondta el neki, hogy kistestvére meghalt.

"Ha tudunk beszélni róla, akkor sokkal könnyebb neki. Így mondtam el Lacikának, hogy nincs többé az öccse, de a szívünkben van. A teste, keze lába, feje nincs velünk már, de a szívünkben ő ott van, a lelkünkben. Ugyanolyan, mint a szél, nem látjuk, de tudjuk, hogy élet van benne...."

Mint ismert, másfél hete szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette. A kisfiú temetését múlt pénteken tartották a Fiumei úti sírkertben.

Nyitókép: facebook.com/storymagazin/
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018