INFORÁDIÓ 
2018. október 23. kedd
Gyöngyi

villám

gyenesdiás

villámcsapás

Meghalt a balatoni villámcsapás áldozata

Meghalt a balatoni villámcsapás áldozata

Infostart

A szombathelyi kórházban meghalt az a sérült, akit egy hete villámcsapás ért Gyenesdiáson, a strandon. A kórház orvos-igazgatója a hírt megerősítette az InfoRádió kérdésére.

A múlt héten pénteken sérült meg négy ember, három nő és egy férfi a gyenesdiási strandon, amikor villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe.

Az egyik sérült, akit a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba vittek mentőhelikopterrel múlt pénteken, egy hét után belehalt sérüléseibe - erősítette meg a hírt Káldy Zoltán, a kórház orvos-igazgatója az InfoRádió kérdésére.

Meg nem erősített információk szerint egy celldömölki családot ért villámcsapás, amely közvetlenül három embert sújtott, két sérültet a helyszínen újra kellett éleszteni. A negyedik sérült, egy német nő könnyebb fejsérüléseket szenvedett, ő már a múlt hétvégén elhagyhatta a keszthelyi kórházat. Szintén már a hétvégén hazatérhetett az a fiatal nő, akit közvetlenül is sújtott a villámcsapás. Rajtuk kívül egy középkorú férfit (a családfőt) vittek a keszthelyi kórházba: ő jól van, a keszthelyi intenzív osztályról átvitték zalaegerszegi kórház kardiológiai osztályára.

Nyitókép: Forrás: gyenesdias.hu
A címlapról ajánljuk

Mi számít végrendeletnek?

Ügyvéd vagy közjegyző előtt is van lehetőség végrendelkezésre, de a saját kézzel írt, bizonyos...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH