eur:
393.55
usd:
367.68
bux:
66076.82
2024. április 23. kedd Béla
Izgalmas naptárfotózás a kosaras lányokkal - képek

Izgalmas naptárfotózás a kosaras lányokkal - képek

Naptár készül a magyar női kosárlabda-válogatott EB-re utazó csapatának tagjaival.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a fiatalok körében népszerű BP Shoppal együttműködve valósították meg a fotózást, a női kosárlabdás hölgyek pedig örömmel vállalták a nem mindennapi projektet, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar női kosárlabdasportra, az utánpótlás fontosságára, és eltérő, nőiesebb szerepben mutassa meg a válogatott játékosait.

Május 24-én Stefan Svitek szövetségi kapitány és csapata helyett egy másfajta szakmai stáb irányította a játékosokat: fotósok, sminkesek és stylistok. A kezdeményezés újdonságként hatott, hiszen a válogatott csapat eddig még csak hagyományos csapatfotózáson vett részt, azonban a június 16-án kezdődő Európa Bajnokság előtti felkészülés alatt még ez is belefért a „naptárba”.

„A felkészülési időszak szigorú napirendet igényel, éppen ezért érdemes néha kiszakadni a megszokott ritmusból és felfrissülni. Azt gondolom, a fotózás egy nagyon jó élmény volt mindannyiunk számára, amelynek során profi szakemberek gondoskodtak arról, hogy ne csak a pályán, hanem a kamerák előtt is képesek legyünk a legjobb formánkat hozni. Jó dolognak tartom, hogy a szövetség ilyen rendhagyó, látványos eseményekkel igyekszik a női kosárlabda sportra irányítani a figyelmet” – árulta el Fegyverneky Zsófia, a magyar női válogatott tagja.

A női kosárlabda EB június 16 és 25 között zajlik Prágában, ahol idén összesen 16 válogatott, köztük Magyarország vehet részt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×