eur:
393.5
usd:
364.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Szépen elsétált, miután rottweilere rátámadt egy férfire

A Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség segítségnyújtás elmulasztásának bűntette és gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy 65 éves férfival szemben, aki – miután nagytestű kutyája egy másik kutyasétáltatóra támadt – anélkül ment tovább, hogy a járdára esett sértetthez mentőt hívott volna.

A vádirat szerint az elkövető 2017 januárjában, dél körül Berhidán sétáltatta rottweilerét, amikor szembe találkozott egy, a kistestű yorkshire kutyáját sétáltató férfival.

A vádlott a szájkosár nélkül, pórázon vezetett rottweilert nem fogta vissza, minek következtében az állat hirtelen a sértettnek ugrott,

aki ettől a földre esett.

A vádlott ugyan fel akarta segíteni a sértettet, de ő ezt elhárította, mire a férfi anélkül távozott, hogy a járdán ülő sértetthez mentőt hívott volna. A sértettet végül egy közeli bolt dolgozója segítette fel, és hívott hozzá mentőt.

A férfit a mentők a veszprémi kórházba szállították, ahol töréses, mintegy három hónap alatt gyógyuló sérülése miatt műtéti ellátásra szorult.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×