eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Lángok az újlipótvárosi pincelabirintusban - nem jár a troli

Tűz van egy XIII. kerületi, Pozsonyi úti társasház pincéjében, az út egy részét lezárták, emiatt egy szakaszon nem közlekedik a 75-ös és a 76-os trolibusz.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerda délelőtt tudatta: a Balzac utca és a Pozsonyi út kereszteződésében lévő egyik társasház "labirintusszerű pincéjében" tűz ütött ki. Az oltás már folyamatban van, senki sem sérült meg, de a lépcsőház füsttel telítődött, ezért a házból átkísérik a lakókat az odarendelt melegedőbuszba.

Tizennyolc lakó hagyta el a házat, két magatehetetlen embert a tűzoltók mentettek ki - tette hozzá.

Az oltás idejére lezárták a kereszteződést, valamint a Balzac utcát a Hollán Ernő utca és a Pozsonyi út között - mondta.

A forgalomkorlátozás miatt nem közlekedik a 75-ös trolibusz a Jászai Mari tér és a Dózsa György út között, a 76-os trolibusz pedig a Jászai Mari tér és a Ferdinánd híd (Izabella utca) között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×