eur:
393.77
usd:
365.03
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Eltűnt Kiss László

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság a férfi felkutatása érdekében a lakosság segítségét kéri.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság körözési eljárás folytat Kiss László tiszavasvári lakos eltűnése ügyében. A 49 éves férfit családtagjai 2016. szeptember 24-e óta nem látták és nem tudtak vele kapcsolatba lépni. A férfi életjelet azóta nem adott magáról, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen.

Az eljárás adatai szerint a férfi életvitelszerűen évek óta nem tartózkodott tiszavasvári lakcímén, az ország különböző városaiban, Budapesten, Székesfehérváron, valamint külföldön is dolgozott. Hozzátartozóival ideiglenes szálláshelyeinek, munkahelyeinek címet nem közölte, telefonon tartott velük kapcsolatot.

Az eltűnt férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen a Tiszavasvári Rendőrkapitányságon személyesen, vagy telefonon a 42/524-600- as telefonszámon. Bejelentést tehetnek a 107-es, illetve 112-es központi segélyhívószámokon, valamint a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×