eur:
393.46
usd:
367.94
bux:
66254.24
2024. április 24. szerda György
Megszólalt az M3-ason történt buszbaleset egyik túlélője

Megszólalt az M3-ason történt buszbaleset egyik túlélője

Óriási lélekjelenléttel mentette a buszsofőr és néhány utas a szombat éjjel történt buszbaleset sérültjeit - számolt be az egyik utas a Facebookon. A túlélők a helyszínen imádkoztak a sebesültekért.

Tömegszerencsétlenség történt az M3-as autópályán Mezőkeresztes és Mezőkövesd között szombaton éjszaka, amikor felborult egy emeletes autóbusz az ónos eső miatt eljegesedett úton. Hárman a helyszínen meghaltak, egy ember a kórházban vesztette életét, több tucatnyian megsérültek.

Az egyik túlélő a Facebookon osztotta meg az élményeit - vette észre a haon.hu.

"Megcsúsztunk az úton, irányt változtattunk, nekicsapódtunk egy személyautónak, majd a korlátnak csapódva eldőlt a buszunk – emlékezett vissza a busz­tragédiára a túlélő. - Miután mind kikászálódtunk a buszból, közös imával fordultunk Istenhez, hogy mentse meg a sebesülteket..." 

A túlélő arról is beszámolt, hogy a busz sofőrjének és több utasnak is óriási lélekjelenléte volt, mentették az embereket, annak ellenére, hogy a jármű bármikor kigyulladhatott volna.

„Kirúgták a busz szélvédőit, így ott ki tudtak mászni az emberek. Az utasok közül többen is kitörték az oldalsó ablakot, amely akkor már az ég felé nézett, és ott húzták ki az embereket. Kirúgták a tetőablakokat is, így ott is tudtak kifelé mászni a sérültek” – idézte fel a történteket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×