eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Gábor Zsazsa pénteken elhagyhatja a kórházat

A Gábor Zsazsát ápoló orvosok azt tervezik, hogy pénteken hazaengedik a kórházból a magyar származású hollywoodi hírességet - közölte sajtósa Los Angelesben.

Addig fizikoterápiás kezelést kap - tette hozzá John Blanchette.

Gábor Zsazsa, férje, Frederic von Anhalt herceg szerint a színésznő tréfálkozik a nővérekkel, ennek ellenére levertnek látszik - mondta a sajtós.

A herceg egy héttel korábban arról számolt be, hogy 93 éves felesége vérátömlesztést kapott, és még mindig válságos állapotban.

Gábor Zsazsa két héttel ezelőtt bel-airi otthonában tévénézés közben leesett ágyáról. Súlyos sérülést szenvedett, csípőprotézis-műtétet kellett végrehajtani rajta. A három és fél órás operáció sikeres volt, de a híresség az eséskor a fejét is beütötte, agyrázkódást kapott. Az orvosok, akik szerint csípőműtétje közben szélütést kaphatott.

Gábor Zsazsa az 50-es, 60-as évek nagy sztárja volt. Színésznőként lett ismert az Egyesült Államokban; sok televíziós szerepe volt, és tucatnyi mozifilmben, például az 1952-es Moulin Rouge-ban és Orson Welles klasszikussá vált 1958-as filmjében, A gonosz érintése című drámában is játszott.

Később a társasági élet híres alakja lett, nem utolsósorban azért, mert kilencszer kötött házasságot. Férje volt Conrad Hilton szállodamágnás és az Oscar-díjas George Sanders színész is. Frederic von Anhalttal 1986-ban házasodott össze. 2002-ben súlyos autóbalesetet szenvedett, ami után tolószékbe kényszerült. Az amerikai médiában széles körű figyelmet kap Gábor Zsazsa állapotának alakulása.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×