eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Baltával támadt rendőrökre egy férfi - figyelmeztető lövésekkel állították meg

Baltával támadt rendőrökre egy férfi pénteken Válon; a figyelmeztető lövések nyomán a támadó megadta magát, rendőri kísérettel, megbilincselve vitték kórházba - közölte a rendőrség.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a férfi egész nap kötözködött, bántalmazta is párját, aki "válaszul" megvágta élettársa tenyerét. Mivel a seb erősen vérzett, a nő kihívta a mentőket és rendőröket.

A mentők megpróbálták ellátni a sérültet, de az nem engedte, s agresszívvé vált. A rendőrök rábeszélésére később látszólag engedett, bement a házba az irataiért, de visszafelé már egy baltával érkezett, s az egyik nyomozó felé indult - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

A férfi fenyegetőzött, azt kiabálta, hogy nem megy sehova. A rendőr, miközben igyekezett szóval tartani, hátrált, de a támadó és közte egyre fogyott a távolság. Ezt látva a társa két figyelmeztető lövést adott le a levegőbe, mire a támadó megadta magát. Végül rendőri kísérettel, megbilincselve vitték kórházba - mondta a szóvivő.

A rendőrt ért támadás ügyében keletkezett iratokat hivatalos személy elleni erőszak miatt az ügyészséghez továbbítja a Bicskei Rendőrkapitányság. A testi sértés körülményeit bicskei nyomozók vizsgálják.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×