eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A francia first lady és a Metallica különös találkozása

Nicolas Sarkozy francia elnök felesége egy brit tévéműsorban lépett fel, ahol többek között a Metallica is zenélt. A francia first lady, aki "másodállásban" énekesnő, beszélt két "foglakozásáról" is.

Carla Bruni egy népszerű brit televíziós zenés műsorban lépett fel, abban, ahol többek között a Metallica is előadott néhány számot.

A Later...with Jools Holland című műsor legendás a szigetországban: az éppen aktuális zenei rock-, pop- és rapsztárokat vendégül látó show idén már a 33. évadánál tart.

A műsor házigazdája, a zenészből lett műsorvezető, Jools Holland ki is faggatja vendégeit. "Amikor otthon zenélek,  az éjszaka közepén felverem a férjemet" - vallotta be Carla Bruni, aki szerint ettől függetlenül Nicolas Sarkozy szereti a zenéjét, és kíváncsi is rá.

Arra a kérdésre, hogyan tudja összeegyeztetni énekesi karrierjét és azt, hogy ő a francia elnök felesége, azt válaszolta: "Nem keverem össze a kettőt, hanem egymástól elválasztom. Zenélek, de lemegyek a férjemhez, amikor csak szüksége van rám" - mondta az egykori modell.

A 40 éves énekesnő sejtelmes választ adott arra a kérdésre, hogy megihlette-e férje. "Az életemről írok dalokat" - mondta Carla Bruni, ugyanakkor hozzátette, hogy a júliusban megjelent lemezén a számok többségét még az előtt írta, hogy találkozott Nicolas Sarkozyvel.

A BBC tudósítása szerint a show-ban Carla Bruni tapsolt és táncolt, amikor a Metallica játszott, azonban a két fellépő stílusa szembeötlően más volt: a nemrég új lemezzel jelentkező amerikai metálbanda "izzadt stadionokba való" zenét játszott, míg Bruni stílusa "fülledt erotikát sugárzó", "a párizsi kávéházak hangulatát megidéző" volt - írta a BBC.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×