eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Tűzoltók szabadították ki a lelakatolt nyakú férfit

Tűzoltók segítségét kellett kérnie annak a kínai férfinak, akit egy átmulatott éjszaka után különös tréfával leptek meg barátai.

Egy éjszakai italozás után nemcsak fejfájással, hanem más szorító érzéssel is szembesülnie kellett a kínai Rong városában élő férfinak: egy erős, strapabíró biciklizár volt a nyaka körül.

"Biztosan a haverok szórakoztak velem" - mondta a férfi, aki felhívta barátait, de azok kikapcsolták mobiltelefonjaikat.

A férfinak azonban munkába kellett sietnie, így az az ötlete támadt, hogy betér a közeli tűzoltóságra, ahol segítséget kért.

A China Broadcast Network tudósítása szerint három tűzoltó hidraulikus ollóval szabadította meg a férfit a zártól: az egyik fogta a biciklizárt, hogy az ne mozogjon, a másik levágta, míg a harmadik a nyakat óvta a sérülésektől.

Az ötperces művelet után a férfi megköszönte a tűzoltók segítségét, majd megígérte: lesz néhány keresetlen szava barátaihoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Az oltásellenesség hazai helyzetéről készül felmérés a gyermek háziorvosi praxisokban, miután egyre több gyermekorvost jelentenek fel szülők amiatt, mert nem adnak mentesítést a kötelező védőoltások alól. Erről Kántor Irén, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) új elnöke beszélt a Portfólio-nak egy háttérbeszélgetés után, amelyen többek között kiderült, hogy folyamatosan nő az országban a betöltetlen gyermek háziorvosi praxisok száma, ami jelenleg 150, valamint, hogy továbbra is magas, 62 év a szakmában dolgozó doktorok átlagéletkora. Szó volt az iskolai igazolásokról, az új ügyeleti rendszerről, valamint arról is, hogy a gyermek háziorvosok miként próbálnak meg harcolni az egyre nagyobb mértékű gyermekkori elhízással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×