eur:
389.4
usd:
363.38
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Halálosan megfenyegették a szerencsejáték-függő focistát

Halálos fenyegetéseket kapott a West Ham United labdarúgója, Matthew Etherington, aki szerencsejátékokkal hatalmas adósságot halmozott fel.

A 27 éves futballistának 800 ezer fontos tartózása volt egy tengerentúli hitelezővel szemben, és a kiegyenlítéshez a klubjától kért kölcsönt. Matthew Etherington azzal fordult a Wes Ham vezetőihez, hogy az élete veszélyben van, ha nem fizeti ki az adósságot.

Az egyesület végül 300 ezer fontot adott a játékosnak, ugyanis kiderült, komoly fenyegetésről van szó.

"A klubvezetők úgy döntöttek, hogy nincs más választásuk, mint segíteni Matthew-n. Tisztában vannak vele, hogy mekkora bátorságra volt szüksége, hogy mindezt elmondja, hiszen ez nem egy olyan beszélgetés, amelyre bárki is vágyna a csapata vezetőivel, főleg, ha egy új edző áll munkába hamarosan" - mondta a csapat egyik munkatársa.

A WHU szóvivője megerősítette, hogy teljes támogatásról biztosítják a labdarúgót, aki beleegyezett, hogy elfogadja a segítséget.

Matthew Etheringtont korábban már kezelték szerencsejáték-függősége miatt, de visszaesett. Tavaly azt mondta: nem emlékszik arra a napra, amikor nem fogadott volna valamire.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×