eur:
389.53
usd:
363.16
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Erőtlen és tehetelen szülőnek érzi magát Britney Spears édesanyja

Britney Spears kezd apránként teljesen felgyógyulni - mondta édesanyja, akinek hamarosan megjelenik önéletrajzi könyve. Lynne Spears bevallotta: erőtlen és tehetetlen szülőként nézte végig lánya lecsúszását.

A szeptember 16-án megjelenő könyvében Britney Spears édesanyja elárulja: lánya kiskorában magabiztos, társaságot kedvelő volt, és tehetsége annyira nyilvánvalónak tűnt, hogy a család barátai biztosra vették a Broadway karriert.

Ugyanakkor Lynne Spears visszautasítja azt a vádat, hogy ő taszította Britney-t a sztárvilágba. A Viharokon át című önéletrajzi könyvében magát szerető és önzetlen anyának írja le, aki még tanári állását is ott hagyta a lánya érdekében. Ugyanakkor bevallja: erőtlen és tehetetlen szülő.

Britney első sikerei után azt érezte, hogy elveszíti az irányítást a lánya felett. Igazán akkor döbbent rá erre, amikor Britney-ről igencsak zaftos kép jelent meg 1999-ben a Rolling Stone amerikai magazin címlapján.

Megdöbbent és megrémült, amikor látta, hogy először gyerekkori barátjához, majd táncosához ment férjhez, és sokkolta, amikor leborotválta fejét.

Kétségbeesett, amikor Britney korábbi menedzserétől megtudta: tablettákat raktak az énekesnő ételébe azt remélve, hogy kómába esik, így az orvosok végre kikúrálhatják gyógyszerfüggőségét.

Britney kétszer is kórházba került idén. Februárban beutalták egy Los Angeles-i pszichiátriai intézetbe, ahol anyja szerint végre rendes kezelést kapott, és elindult a gyógyulás útján.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×