eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Madonna 50: újabb gyerek születésnapi ajándéknak?

Stílusosan ünnepelte Madonna ötvenedik születésnapját Londonban, ahol férjével kéz a kézben sétáltak a buli helyszínére. Guy Ritchie állítólag beleegyezett abba, hogy a popdíva újra Malawiból fogadjon örökbe egy gyereket.

Madonna hosszúszáró csizmában, selyemruhában és az elmaradhatatlan kabbala karkötőjében érkezett a londoni Volstead klubba, ahol 50. születésnapját ünnepelte.

Némi meglepetés volt, hogy férjével kéz a kézben lépett a fotósok elé, mivel már néhány hete arról cikkeznek az újságok, hogy a pár válik.

A születésnapi ünnepséget megelőző este a popdíva és férje részt vett egy kabbalah szertartáson.

Sajtóhírek szerint Guy Ritchie születésnapi ajándék gyanánt beleegyezett abba, hogy adoptáljanak egy gyereket Malawiból, pedig állítólag az angol rendező sokáig ellenezte az örökbefogadást.

A 3 éves Mercy James negyedik gyerek a "szivárványcsaládban": korábban Madonna Malawiból már magához vett egy kisfiút, David Bandát, és két vér szerinti gyereke is van, Rocco, illetve Lourdes.

A Guinness rekordok könyve szerint Madonna 120 millió eladott albumával a legsikeresebb női énekes, és úgy tűnik, 50 évesen sem lassít le: új lemezével világkörüli turnéra indult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×