eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Felesége bántalmazásáért tartóztatták le a Gyűrűk ura sztárját

Õrizetbe vették Sean Beant, akit negyedik felesége jelentett fel a rendőrségen, azt állítva, hogy veszekedés közben a sztár bántalmazta őt. A 49 éves színész hat órát töltött a rendőrségi fogdában, mielőtt óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Sean Bean öt hónapja nősült meg negyedszer: a 29 éves Georgina Sutcliffe-t vezette oltár elé. Észak-londoni, camdeni házában tartóztatták le, miután az asszony feljelentette őt bántalmazásért.

A színész tagadja a vádat, azt állítja, hogy csak egy családi vita volt, ami azonban kicsúszott az irányítása alól. A rendőrök ennek ellenére bekísérték a közeli őrszobára, és egész éjszakára rács mögé dugták.

A szintén színésznő Sutcliffe a rendőrségi jelentés szerint később visszavonta a vádakat. A házaspár a hétvégén már azt nyilatkozta, hogy a kapcsolatukban minden rendben van.

Bean most éppen szabadságon van, mielőtt elkezdődne a főszereplésével futó, Sharpe című sorozat újabb részeinek forgatása Indiában. A sheffieldi születésű sztár még két filmben vállalt szerepet az idén.

Õ a második híres színész, akit a héten bántalmazás vádjával letartóztattak: Christian Bale-t, a Batman sztárját a saját édesanyja jelentette fel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×