eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Vízbe fulladt egy horgász

Három horgásszal az utasterében a vízbe borult egy személyautó a Nyíregyházához tartozó horgászparadicsom, a császárszállási víztározó mellett. A sofőr és az egyik utas partra úszott, de a másik utas a vízbe fulladt - közölte Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Hajnali négy óra körül az Oláh-réti csatorna partján horgászott három fiatalember, de új helyet akartak keresni. Személygépkocsival indultak tovább, de autójuk a vizes csapáson eddig tisztázatlan okból megcsúszott, majd beborult a három méter mély csatornába.

A kocsit vezető férfi és egyik társa ki tudott szabadulni, de a másik utasa a víz és az autó fogságában maradt, és megfulladt. A hínáros vízből a nyíregyházi tűzoltók búvárai emelték ki a kocsiban maradt 22 éves fiatalember holttestét, majd partra húzták az autót is.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Címlapról ajánljuk

Kopasz Bálint: elsősorban magamnak akarom bebizonyítani, hogy többre vagyok képes

Bár a párizsi olimpián szerzett bronzérem után még bizonytalan volt a folytatásban Kopasz Bálint, mára eldöntötte, hogy a Los Angeles-i ötkarikás játékokig kitart szeretett sportága mellett. Tokió olimpiai bajnok kajakosa azt mondta az InfoRádióban, hogy elég nagy volt a kontraszt a szezon elején és végén mutatott versenyzéseit illetően, és továbbra is keresi az okokat, hogy mi történhetett vele az olimpiai döntő utolsó 200 méterén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×