eur:
388.78
usd:
361.59
bux:
68076.75
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Filmre vette, ahogy belecsapott a villám

Videokamerával rögzítette egy amerikai nő, hogy villám csapott a közvetlen közelébe. Noha az áram áthaladt a testén, sértetlenül megúszta a kalandot.

A 33 éves Jessica Lynch Washington állambeli otthonában vette fel a vihart, amikor a villám mindössze egy méterre tőle csapódott be, az áram a bal hüvelykujján belépett a testébe, keresztülhaladt a karján és a hátán, majd a jobb kezén át távozott.

"Azonnal elvesztettem az eszméletemet, és sokáig nagyon zavart voltam, perceken keresztül nagyon gyorsan lélegeztem" - mesélte az esetről az illusztrátor. A hölgyet kórházba vitték, ahol megállapították, hogy nem esett baja.

A baj bekövetkezte előtt azt gondolta, hogy nincs veszélyben, mivel a korábbi villámok távolabb csapódtak be.

"Most már persze tudom, hogy ostobaság a viharban az ablakon kihajolva videokamerázni" - tette hozzá.

Jessica Lynch a felvételt feltöltötte a Flickr megosztó oldalra; a Daily Telegraph honlapján két képkockát láthat a filmből.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×