eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

A botrányhős focista első útja a kocsmába vezetett a kórházból

Kiengedték a klinikáról Paul Gascoigne-t, de az egykori angol válogatott labdarúgó újra rosszul lett.

Vasárnap került be egy Hemel Hempstead-i kórházba a botrányhős sztár, de pár óra múlva kiengedték, noha családja azt kérte, hogy tartsák bent, mert folyamatos kezelést igényel.

Paul Gascoigne-t a kórházból egy szakrendelésre vitték át, ahol arra a megállapításra jutottak, hogy nincsenek mentális problémái, egyszerűen függő.

A hosszú évekig alkoholproblémákkal küzdő volt labdarúgó ezt követően elhagyhatta az intézményt, és hamarosan már egy bár előtt üldögélt, és iszogatott.

Később egy fodrászszalonba akart bemenni, de rosszul lett, és a járókelőknek kellett rajta segíteniük. Az arra sétálók szerint ismét zavartan viselkedett, és pocsékul festett, csak botorkált az utcán.

Mentőt hívtak hozzá, de nem kellett sürgősségi kezelésben részesíteni, ennek ellenére egy meg nem nevezett kórházba kísérték.

Közben Sir Alex Ferguson úgy vélekedett: megmenthette volna Gascoigne-t, ha a labdarúgó 1987-ben elfogadja a Manchester United hívását. A középpályás azonban a Newcastle-től a Tottenhamhez került, és a skót tréner szerint a Londonba költözés járult hozzá a volt válogatott játékos, korának legjobb futballistája elzülléséhez.

Paul Gascoigne februárban is kórházba került, miután botrányosan viselkedett egy szállodában.

Gascoigne 57-szer szerepelt az angol válogatottban, és játszott a Tottenham Hotspurben, a Newcastle Unitedban, a Lazióban, illetve a Glasgow Rangersben is.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×