eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Egy farkatlan hal buktatta le a betörőt

Lakásának kirablóját vette fel egy taxisofőr Kínában: a férfinak gyanús lett ugyan az utasánál lévő fagyasztott hal, aztán elhessegette a gondolatot, hogy az esetleg az övé lehet.

Egy buszmegállóban vette fel lakásának kirablóját egy peches kínai taxisofőr Huajnan városában.

"Egy csomó háztartási gép volt nála, így hát segítettem bepakolni neki az autóba. Észrevettem, hogy egy halat is szorongat, aminek nincs meg a farka, és még át is suhant az agyamon, hogy pont így néz ki az is, ami otthon van a hűtőmben, de aztán ki is nevettem magam emiatt" - magyarázta a sofőr.

Az utas azt is kitalálta, mit mond majd, ha valaki megkérdezi, miért utazik ekkora csomaggal. Elmagyarázta a taxisnak, hogy most érkezett vissza a vidéken élő családjánál tett látogatásból, nemrég szállt le a távolsági buszról.

A taxisofőr hazaérve felmérte a károkat, és amint benézett a hűtőszekrénybe, már azt is tudta, ki rámolta ki a lakását, hiszen a farkatlan halnak is nyoma veszett.

A rendőrségnek a személyleírás alapján sikerült elfognia az 56 éves tolvajt, aki betörésért és lopásért áll majd bíróság elé.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×