eur:
389.33
usd:
361.73
bux:
67992.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A legérzékenyebb testrészén marta meg a mérgeskígyó

Kis híján katasztrófával végződött egy tudatlan turista számára, hogy nem bírta kivárni, míg elér egy autóparkolóban épített vécét, és a bokrok között könnyített magán Ausztráliában. Nem vette ugyanis észre a mérges barnakígyót, amely megmarta a péniszét.

A barnakígyó marása halálos, így nagy szerencséje volt az óvatlan turistának, hogy élve megúszta a kalandot. Könnyíteni akart magán az út széli bokorban, nem vette azonban észre a barnakígyót, amely megmarta a péniszét.

A bajba jutott férfi nevét nem hozták nyilvánosságra, és az egy hónapja történt balesetről is csak most adtak hírt - a turistát ellátó mentős fecsegett. Erre reagált a laura-i mentőszolgálat szóvivője, aki elmondta: a férfinak az volt a szerencséje, hogy bár a kígyó megharapta, mérget nem fecskendezett a sebbe.

A férfit a helyszínen ellátták a mentők, majd kórházba szállították, ahol a vizsgálatok eredményeként megállapították, hogy nem jutott méreg a szervezetébe. A seb azonban így is fájdalmas, sokkot és hányingert azonban inkább csak az ijedtségtől kapott.

Nagy szerencséje volt - tette hozzá a mentősök szóvivője, hiszen Ausztrália egyik legmérgezőbb kígyójával találkozott.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×