eur:
399.01
usd:
364.61
bux:
74011.67
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Lehet, hogy megvan az eltűnt sminkmester hullája

Újra letartóztatták annak a brit sminkmesternek a férjét, aki még januárban tűnt el. A férfi azért van ismét rendőri őrizetben, mert a nyomozók egy oszló női holttestet találtak a család házának közelében.

Bomló női holttestre bukkantak a nyomozók a kelet-sussexi Little Horsted városka közelében egy út menti ligetben, alig több mint tíz kilométerre attól a háztól, ahol a sminkesként dolgozó Diane és férje, David Chenery-Wickens élt.

A férfit egyszer már letartóztatták felesége eltűnésének ügyében, később azonban óvadék ellenében május végéig szabadlábra helyezték. A rendőrök, röviddel azután, hogy csütörtök reggel rátaláltak a holttestre, mindössze tíz méterre egy úttól, ismét őrizetbe vették David Chenery-Wickenst.

Még a rendőrök sem tudják, hogy a sminkmester hulláját találták-e meg, annyi azonban szinte bizonyos, hogy az oszlásban lévő holttest egy nőé. Bár a boncolás és a törvényszéki orvosszakértői vizsgálat pedig napokig is eltarthat, a hatóság már értesítette Diane Chenery-Wickens családját.

Diane Chenery-Wickens - aki maszkmesterként már nyert Emmy-díjat, és jelölték a Brit Film- és Televíziós Akadémia (Bafta) díjára is - eltűnését január 24-én jelentette férje, aki azt állította: utoljára akkor látta nejét, amikor az egy londoni találkozóra tartott a brit közszolgálati médium, a BBC munkatársaival, ahol azonban nem jelent meg.

Címlapról ajánljuk
Hogy jött össze ekkora költségvetési többlet? Az elemző elmagyarázza

Hogy jött össze ekkora költségvetési többlet? Az elemző elmagyarázza

Az elmúlt 23 év második legnagyobb költségvetési többlete jött össze idén szeptemberben, a Pénzügyminisztérium előzetes gyorstájékoztatója szerint ugyanis több mint 234 milliárd forintos pluszt mutatott a kilencedik hónapban az államháztartás egyenlege. Az InfoRádó Csiki Gergelyt, a Portfolio elemzőjét kérdezte a számok hátteréről.

Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: "ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament"

Szerdán - az árvíz miatt három hét késéssel - több órán keresztül vitáztak az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar EU-elnökségi programról, illetve Orbán Viktor európai szerepéről, kormányzásáról. A heves szóváltásokkal tarkított vitát Orbán Viktor szavai zárták.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Osztrák lakossági állampapírt vásárolnál magyarként? Mutatunk egy kiskaput

Osztrák lakossági állampapírt vásárolnál magyarként? Mutatunk egy kiskaput

Korábban már írtunk arról, hogy az osztrákok is elindították saját lakossági állampapír-palettájukat, de akkor még számos korlátozó feltételnek kellett megfelelni ahhoz, hogy külföldiként ottani állampapírt vásárolhassunk. Az osztrák államkincstár azóta könnyített a feltételeken: az eddigi szigorúbb online opció mellett már postai úton is lehet számlát nyitni külföldiként, így mostani cikkünkben gyakorlati szempontból mutatjuk be ennek a folyamatát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×