eur:
391.04
usd:
366.93
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

El kéne venni a gyerekeket Angelina Jolie-tól és Brad Pitt-től?

Nagyon rosszat tesz a gyermekeinek Angelina Jolie és Brad Pitt, az állandó világjárás miatt ugyanis a kicsik életében nincsen semmi stabilitás a szűk családon kívül - állítja egy 21 éve praktizáló gyermekpszichológus.

A sztárpár ugyan mindent megtesz a gyermekeiért, még bébiszittert sem tartanak, mégis elképzelhető, hogy több rosszat tesznek a kicsikkel, mint amennyi jót - legalábbis ezt állítja Puja Hall New York-i pszichológus.

A család szinte nomádként vándorol ide-oda a nagyvilágban, az elmúlt hét évben vagy féltucatnyi városban éltek rövidebb-hosszabb ideig. Ez azonban semmiféle stabilitást nem biztosít a gyermekeknek - a 6 éves Maddoxnak, a 3 éves Paxnak, a kétéves Zaharának és a 16 hónapos Shiloh-nak.

"Maddox örökbe fogadott gyerek, akiben ennél fogva tudta alatt munkál az elhagyottság érzése. Ráadásul örökké utón van, az ilyen gyerekek pedig nagyon gyakran magukba zárkóznak" - figyelmeztetett a gyermekpszichológus.

New Orleanstól Namíbiáig

A népes család az utóbbi időben élt New Orleansban, Párizsban, Namíbiában, Berlinben és New Yorkban, ahol Maddox a Lycée Francais nevű elitiskolába járt - hat hétig. Onnan átköltöztek Los Angelesbe, ahol Angelina Jolie forgatja új filmjét. Itt állítólag legalább egyik gyermeküket beíratták a Universal Studio óvódájába.

"Az állandó költözködés miatt a gyerekek nem tudnak kapcsolatot kialakítani: Mivel előbb-utóbb minden barátjukat elveszítik, egy idő után arra a következtetésre jutnak, hogy kár is próbálkozni; úgyis felkapják, és tovább viszik majd őket, a barátokat pedig olyan fájdalmas elveszíteni" - tette hozzá a szakember.

Puja Hall arra is figyelmeztetett: ahogy a gyerekek nőnek, a két színésznek muszáj lesz állandó otthon után nézni. "Előbb utóbb kénytelenek lesznek dönteni, és feláldozni valamit egy fontosabb dolog oltárán" - figyelmeztetett a szakértő.

Mi lesz az iskolával?

Az Egyesült Államokban ráadásul nem könnyű bejutni a legjobb iskolákba, sok helyen évekkel korábban kell jelentkezni. Jolie és Pitt hírnevével és pénzével persze könnyű mindent elintézni - ezt is - de legföljebb egyszer-kétszer.

"Azokban az iskolákban, ahol hosszú a várólista, nem fognak csupán néhány hónapra felvenni egy gyereket, mert ezzel elveszik a helyet egy olyan elől, aki évekig fizetne jelentős összegeket az iskoláért" - ezt már a Lycée Francais egyik, neve elhallgatását kérő tanára nyilatkozta. Ebben az intézményben 18 ezer dollár (3,1 millió forint) az éves tandíj, s emellett kétezer dollárt kell fizetni a beiratkozásért. A tandíjat pedig legalább fél évre annak is ki kell fizetnie, aki később valami miatt kimarad.

Angelina Jolie szóvivője szerint "senkinek semmi köze ahhoz, hogyan neveli a színész pár a gyermekeit". Cindy Guagenti úgy véli, a gyermekpszichológus nyilatkozata "tisztességtelen".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kínai autógyártó érkezéséről suttognak,  újabb gyár épülhet Magyarországon

Kínai autógyártó érkezéséről suttognak, újabb gyár épülhet Magyarországon

Egyre több arra utaló jel mutatkozik, hogy egy újabb autógyártó vállalat érkezhet Magyarországra, egészen pontosan a kínai Great Wall Motorl, vagy GWM. Már egy évvel ezelőtt is arról jelentek meg értesülések, hogy a vállalat az európai terjeszkedéshez gyártóközpontot hozna létre, és a hetekben Szijjártó Péter kínai látogatása és a kínai elnök Magyarországra érkezése kapcsán is felerősödtek a találgatások. Bár a hivatalos kommunikációban semmi konkrétum nem jelent meg eddig a GWM magyarországi terjeszkedéséről, az egyre hangosabb pletykák miatt megnéztük, mégis milyen cégről van szó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×