eur:
388.98
usd:
360.77
bux:
68738.2
2024. május 7. kedd Gizella

"Ha nem leszel az enyém, feldarabollak"

Furcsán értelmezte férji jogait egy amerikai férfi, aki azzal fenyegette meg feleségét, hogy ha nem teljesíti házastársi kötelességét, akkor megöli és feldarabolja.

Egy amerikai férfi azzal fenyegette meg feleségét, hogy megöli és feldarabolja, amennyiben nem teljesíti házastársi kötelességét.

A már bíróság előtt lévő ügyben az akkor már hét éve külön szobában alvó házastársak közül a férj az egyik veszekedést követően átment a felesége hálószobájába, ágyékon és mellen ragadta, majd házastársi jogait követelte.

"Az elmúlt hét hónapban nem éltem férji jogaimmal, de ha akarok, akkor megteszem" - mondta állítólag a férfi 43 éves feleségének.

A 45 éves férfi a tárgyaláson bűnösnek vallotta magát négyrendbeli házastársi erőszakban.

A bíró a férfit egy év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte.

Címlapról ajánljuk
Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredményei szerint egy hónappal az európai parlamenti választás előtt a Fidesz–KDNP listája vezet 48 százalékkal, Magyar Péter pártja, a Tisza Párt a második 21 százalékkal, a DK–MSZP–Párbeszéd koalíció áll a harmadik helyen 12 százalékkal. Őket követi a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7 százalékkal, a Mi Hazánk pedig 5 százalékon van, a tavasz vesztese a Momentum lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
Elárasztották Európa kikötőit a kínai autók, valamelyik több mint egy éve áll ott

Elárasztották Európa kikötőit a kínai autók, valamelyik több mint egy éve áll ott

Nemrég jelentek meg az első jelentések azzal kapcsolatban, hogy a legnagyobb európai kikötőket elárasztották a kínai autók, és a logisztikai kapacitások hiányában, valamint az elektromos autók iránti lassuló kereslet következtében ezek akár másfél évig tömegével állnak a kikötőkben. Most a nyugat-európai sajtó ismét elővette a témát, így pontosabb képet kapunk róla, hogy mi a helyzet a kikötőkben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×