eur:
388.88
usd:
360.82
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Kuplerájt csináltak a tűzoltóállomásból

Vizsgálatot indított Washington új tűzoltóparancsnoka annak kiderítésére, tényleg "kuplerájt" csináltak-e a beosztottjai a munkahelyükből.

Dennis Rubinnak eltökélt szándéka, hogy kideríti, igazak-e a vádak, és ha igen, akkor vajon a beosztottjai is bűnösek-e. Amíg a vizsgálat le nem zárul, addig sem a washingtoni polgármesteri hivatal, sem a tűzoltó-parancsnokság nem hajlandó nyilatkozni a részletekről.

A vizsgálat tárgyát azok a hírek képezik, amelyek szerint egész, prostituáltakból álló háló létezik, amelyet csak városszerte csak "DC Fems"-nek neveznek - ez megegyezik a polgármesteri hivatalnak a tűzoltóságot és a mentőszolgálatot felügyelő osztálya nevének rövidítésével.

Kivizsgálják majd azokat a híreszteléseket is, amelyek szerint a mentőszolgálat női alkalmazottai a tűzoltóállomásokon pénzért nyújtottak szexuális szolgáltatásokat.

"Nagyon komolyan vesszük a vádakat" - hangsúlyozta a tűzoltó-parancsnokság szóvivője. - A közvéleménynek joga van tudni, hogyan viselkednek a köztisztviselők" - tette hozzá Alan Etter.

A szóvivő szerint egyébként a munkatársak "99,999 százaléka tisztességes, derék és szakmailag kiváló" ember.

Címlapról ajánljuk

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×