eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

"Én vagyok a legrosszabb kritikusom"

Megelégelte Keira Knightley, hogy a sajtó csak a külsejével, a súlyával és az alakjával foglalkozik, és arra kérte őket, legyenek szívesek most már a filmjeire is odafigyelni.

A brit színésznő új filmjét, a Bűnhődést érkezett népszerűsíteni Velencébe, a 64. nemzetközi filmfesztiválra, az újságírók azonban - ahelyett, hogy a szerepéről faggatták volna a sajtótájékoztatón - a domborulatairól kérdezgették.

"Ez nagyon idegesítő, főleg most, hogy egy ilyen intelligens film miatt érkeztem Velencébe. Ez egy gondolatébresztő alkotás, amiről jókat lehet vitatkozni" - mondta Keira Knightley.

"Szégyen, hogy felhozták, és tény, hogy mindannyian tudtuk, szóba kerül majd" - tette hozzá a sikert sikerre halmozó, de még mindig csak 22 éves színésznő, akivel új filmje stábjának több tagja is ott volt a tájékoztatón.

"Fogadtunk. Azt mondtam: na, tippeljétek meg, hány alkalommal hozzák fel az anorexiát vagy valamit az alakommal kapcsolatban" - dühöngött Keira Knightley.

Rossz kritikus

A Karib-tenger kalózai sztárja régóta szerepel a bulvárlapok címoldalain, amelyekben azt találgatják, küzd-e táplálkozási problémákkal, vagy hogy éppen kivel jár. Most kijelentette: itt lenne az ideje, hogy a sajtó végre szakmai sikereivel foglalkozzon.

A színésznőt 2005-ben Oscar-díjra jelölték a Büszkeség és balítélet című filmben nyújtott alakításáért, és sok kritikus elismerően nyilatkozott arról, ahogyan a Bűnhődésben játszik.

Keira Knightley rendkívül büszke arra, hogy a Jane Austen regényéből készült film után most újra együtt dolgozhatott Joe Wright rendezővel, de elárulta: még mindig nehéz számára, hogy megnézze magát a vásznon.

"Én vagyok a legrosszabb kritikusom. Darabokra tudom szedni az alakításomat, és nem akarom, hogy valaha ne legyen képes erre" - mondta a színésznő.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×