eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Sokkoló képek a Duna-parton lezuhant anya és kislánya mentéséről

A tűzoltók találtak arra az asszonyra, aki egy hatéves kislány társaságában súlyos sérüléssel a Duna-parti köveken töltötte az éjszakát a Petőfi és Lágymányosi híd között, a Nemzeti Színháztól nem messze. Az asszonyt speciális felszereléssel hozták fel a nyolc méteres mélységből.

Kedd hajnalban találtak rá a tűzoltók egy sérült asszonyra és hatéves kislányára Budapesten a Nemzeti Színháztól nem messze - mondta el a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban.

Az Országos Baleseti Intézet ügyeletvezető orvosa elmondta: az asszonynak eltört a lábszára és megsérült a gerince is.

Kedden kora délután még műtötték, így sérülésének súlyosságáról nem tudtak egyértelmű információval szolgálni, az asszony azonban rossz esetben kerekesszékbe is kerülhet.

A kislány elmondása szerint édesanyjával hétfő este a Duna bal partján nézték a tűzijátékot, melynek végeztével az anyuka megpróbált felmászni a nyolc méter magas falon lévő létrán.

A kislány elmondta: az édesanyjával egy építkezésen talált létrán másztak fel, amikor a nő leesett, ő pedig utána ugrott - tette hozzá Dr. Meli András.

A hátán megsérült asszonyt speciális gerincágyon hozták fel a tűzoltók a mélységből - mondta el Molnár Péter az InfoRádióban, aki hangsúlyozta: az asszony nincs túl jó állapotban. A kislány kisebb karcolásokkal megúszta a balesetet.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádióban elmondta: mivel az asszony az egész éjszakát a hátán fekve töltötte, így a gerincsérülésen kívül gondot okozhat az is, hogy lehűlt a teste.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×