eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Kifosztja az elhagyott asszony a Barcelona sztárját

Az egyik legsikeresebb brit válóperes ügyvédet kérte fel érdekei képviseletére Thierry Henry elhagyott felesége. Az asszony tízmillió fontot követel a sztárfocista vagyonából.

Thierry Henry júniusban nem csupán az Arsenalt, hanem a feleségét és kétéves kislányát is elhagyta. Az asszony az egyik legsikeresebb brit válóperes ügyvédet, Fiona Shackletont kérte fel érdekei képviseletére. Jól választott: Shackleton volt Diana hercegnő és Heather Mills válóperes ügyvédje is - és mindketten nagyon jól jártak anyagilag a válással.

A 27 éves Claire tízmillió fontot követel Henry 25 milliós vagyonából. Attól azonban nem kell félni, hogy a Barcelona sztárja éhen halna majd, hiszen hetente 130 ezer fontot kap a katalán klubtól.

A válás mindenképpen viharosnak ígérkezik, az asszonyt ugyanis vérig sértette, hogy elhagyták. Ráadásul modellkarrierjét is feladta Henry, illetve közös kislányuk kedvéért.

Csak tovább dühítették azok a hírek, hogy a férje máris megvigasztalódott egy spanyol szépséggel, akivel nyíltan fényképeztette magát legutóbbi reklámfilmje forgatásakor.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×