eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Hatalmas összeget gombolhat le a világsztárról válófélben lévő felesége

Még mindig nem lehet pontosan tudni, vajon mekkora summát kap Paul McCartney válófélben lévő neje a zenésztől. Az egyik brit lap úgy értesült, hogy Heather Mills 15 millió fonttal lesz gazdagabb, ha végre lezárul az ügy, egy másik szerint az összeg 20 millió.

Heather Mills összesen 70 millió fontot (257 milliárd forintot) nyer a válással - értesült a Daily Mail. A lap cikke szerint az egykori modell és Paul McCartney hamarosan egyezséget kötnek, amelynek értelmében a nő 15 millióval sétálhat el a bíróságról, a zenész pedig évente további 3,5 millió fontot utal át neki egészen közös lányuk, Beatrice 18. születésnapjáig.

Az egyezségben - amelynek keretében a valaha volt legnagyobb összeget kapná a volt feleség - kikötik, hogy egyik fél sem beszélhet arról, mi vezetett házasságuk megromlásához és a váláshoz, bár korábban már kiszivárgott, hogy Heather Mills állítása szerint a férje többször zaklatta, egy alkalommal pedig megvágta a karját egy törött borosüveggel.

Az egykori modell a pénz mellett nem kap más juttatásokat, nem jut újabb ingatlanokhoz a megállapodás értelmében, Sir Paul azonban vállalta, hogy az évi apanázs mellett állja még Beatrice taníttatásának és nevelésének költségeit is.

A válófélben lévő házaspár szóvivője a lapnak megerősítette, hogy mindkét fél elfogadhatónak tartja az egyezséget, bár korábban volt szó arról, hogy Heather Mills még ennél az összegnél is több pénzt akar kicsikarni a zenészből, holott mindössze négy évig voltak házasok.

A Daily Telegraph szerint Heather Mills egy 20 millió fontos megállapodást köt majd az egykori Beatles-taggal, ha pedig mégsem jön létre az egyezség, a huzavona a legfelsőbb bíróságon folytatódhat 2008-ban.

Címlapról ajánljuk

Árvíz - Magyar Péter arra kéri Orbán Viktort, hogy ne Strasbourgba, hanem a gátra menjen

A Tisza Párt vezetője és több tucat szimpatizánsai munkába álltak a Duna partján, a pártelnök szerint katasztrófavédelem, honvédség, rendőrség sehol. A DK is kiadta a maga közleményét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×