eur:
389.61
usd:
363.58
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Victoria Beckham megint mutogatja magát

Pompomlányt szeretnének csinálni Victoria Beckhamből férje új klubja, a Los Angeles Galaxy vezetői. Az ismét összeálló Spice Girls énekesnőjét ugyanakkor nem lesz könnyű meggyőzni - még ha egyetlen mérkőzésről van is csak szó.

Hatalmas sikert aratott Victoria Beckham, amikor a hollywood-i Dodger Stadionban megmutatta baseball-tudását az LA Dodgers egyik mérkőzésén. A 33 éves énekesnőről készített felvételek bejárták a világsajtót és - nem utolsósorban - meghódították Amerikát.

Férje, David új klubja, a Galaxy vezetői most abban reménykednek, hogy meg tudják győzni az újraalakuló Spice Girls énekesnőjét arról: férje első mérkőzésén álljon be a pompomlányok közé.

"A sportrajongók megőrültek érte - mindenki a gyönyörű lábairól beszélt. A Galaxy vezetőinek sem kerülte el a figyelmét, mekkora hatással volt mindenkire. Jelenleg tárgyalások folynak arról, hogy Beckham első meccsén a pompomlányok között szerepeljen" - mondta egy, a klubhoz közeli forrás.

Más kérdés, hogy Victoria Beckhamet nem lesz egyszerű meggyőzni, hiszen az énekesnő saját bevallása szerint nagyon ideges volt a Dodgers-fellépés előtt is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×