eur:
388.41
usd:
360.51
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Ugyanaz a szike hagyott nyomot a három Jackson arcán - képpel

Elnézve Michael, Janet és LaToya Jackson arcát, úgy tűnik, nem csak a génjeik miatt hasonlítanak egymásra: több, átszabott vonásuk szinte teljesen egyforma.

A két Jackson-lányt és bátyjukat többen látták a hétvégén a Bahamákon, ahol Janet 41. születésnapját ünnepelték.

Egyikük elmondta: a két nő nemcsak vonásaiban hasonlított, de hasonló ruhát és frizurát viselt, a legmegdöbbentőbb azonban az volt, hogy mennyire hasonlítottak bátyjukra, Michael Jacksonra.

Az orruktól a kihúzott, magasra ívelt szemöldökükig minden egyforma volt - mondta a szemtanú. A három sztár képét itt láthatja.

Ugyanaz szabta?

Az emberek azzal viccelődtek, hogy biztosan ugyanannak a plasztikai sebésznek a száma van beprogramozva mindhármuk telefonjának gyorstárcsázó gombjára - tette hozzá.

A család korábban nem volt ilyen összetartó: bár Janet Jackson kitartott bátyja mellett, az 51 éves LaToya folyton kritizálta, amiért az annyiszor szabatta át az arcát.

A nő szerint testvére "függőségének" oka apjuk kegyetlen bánásmódja volt, az énekes pedig azért operáltatta meg magát újra és újra, hogy eltüntessen magáról mindent, ami apjára hasonlított.

A pop egykori királya négy orrműtétjét vallotta be, LaToya szerint azonban legalább hárommal többször módosítottak az énekes szaglószervén.

Műttettek mindhárman

Később valószínűleg a nő is változtatott a plasztikai sebészettel kapcsolatos álláspontján, hiszen az elmúlt években a bőre egyre feszesebb, szemöldöke csúcsosabb, a homloka pedig láthatóan simább lett.

A képek tanúsága szerint a súlyproblémákkal küszködő Janet Jackson is kés alá feküdt.

LaToya egyébként nem csak a műtétei miatt állt szemben bátyjával: még 1993-ban egy sajtótájékoztatón közölte, hogy nem akar tovább némán együttműködni bűnös bátyjával, aki ártatlan gyerekeket molesztál.

Michael Jacksont később hasonló vádakkal bíróság elé is állították Kaliforniában, végül azonban felmentették, karriere viszont, úgy tűnik, derékba tört.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×