eur:
388.49
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Paris Hilton fél, sokkot kapott és érzelmileg zavarodott

Paris Hilton érzelmileg zavarodott lett és traumába esett amiatt, hogy 45 napos börtönbüntetésre ítélték - jelentette ki a Hilton-szállodalánc örökösnőjéről pszichiátere.

Charles Sophy szerint Paris Hiltonnak időre van szüksége, hogy felépüljön abból a sokkból, amelyet börtönbüntetésének ténye okozott.

A pszichiáter közölte, hogy a milliárdos örökösnő nagyon kétségbeesett, és fél a börtönbe vonulástól.

A 25 éves hivatásos hírességet érvényes jogosítvány nélküli vezetésért ítélték 45 napos elzárásra.

Paris Hiltonra azonban egy újabb per vár, mivel volt barátnője, Zeta Graff színésznő rágalmazással vádolja, és tízmillió dollárt követel kártérítésként.

Graff szerint Paris Hilton egy újságcikkben hazugságokat állított róla, és azzal vádolta meg, hogy zaklatta őt és akkori barátját, Paris Latsis görög származású milliomost.

A tárgyalást május 21-re tűzték ki az ügyben, de a pszichológusa azt mondta, Paris Hilton állapota nem teszi lehetővé, hogy megjelenjen a bíróság előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×