eur:
388.49
usd:
360.59
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Hiány van a korbácsos dominákból

Domináknak hirdet állást egy cég Nagy-Britanniában. A jelentkezők napi száz fontot (36 ezer forintot) is kereshetnek, és ehhez nem kell más, csak "bőrbe öltözni és kicsit szórakozni azokkal, akik élvezik a szenvedést".

Nem szükséges előzetes tapasztalat, a dominajelölteket ugyanis elküldik egy tanfolyamra - közölték a norwichi munkaügyi központban, amelyet az önkormányzat munkaügyi osztálya üzemeltet.

A jelentkezőktől csak annyit várnak el, hogy nagykorúak, megbízhatók és nyitottak legyenek. Nem feltétel az sem, hogy a jelentkező nő legyen - férfiakat is várnak.

Vetkőzni nem kell

A felhívásban figyelmeztetnek, hogy a munka "néhány ember számára megrázó lehet". Levetkőzni viszont nem kell a "munkahelyen", a külön e célra kialakított kínzókamrában.

A kazamata tulajdonosa a 32 éves Gerry James. "Ügyfeleim kedves, dolgozó emberek, akik szeretik, ha megtapossák, és verbálisan bántalmazzák őket. Szexuális szolgáltatásra nem tartanak igény" - fogalmazott.

Nehéz megfelelő személyzetet találni - panaszkodott a klubtulajdonos, "pedig az ember azt hinné, hogy mindenki szereti a könnyű pénzkeresetet".

Konzervatív polgárjogi aktivisták szerint az ilyen klubokat be kellene tiltani, az önkormányzat szerint azonban a hirdetés legális, és semmilyen "szakmát" nem szabad diszkriminálni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Február óta nem látott szinten a forint

Február óta nem látott szinten a forint

Pénteken az amerikai munkaerőpiaci adatok a forint piacán is nagyobb kilengéseket okoztak, ezt követően hétfőn egyelőre erősödésben van a magyar fizetőeszköz a vezető devizákhoz képest a reggeli enyhe gyengülés után. Gazdasági események szempontjából különösen a csütörtöki és pénteki nap hozhat nagyobb mozgásokat a forint piacán, ugyanis fontos magyar államháztartási és inflációs adatok kerülnek majd publikálásra. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×