eur:
392.26
usd:
366.71
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Apokalipszis mobilon - részletek az új Stephen King regényből

Cell, azaz Mobil címen jelent meg Stephen King új regénye. A horror nagymestere ezúttal egy olyan vírusról ír, amely a mobiltelefonokon terjedve betegséget és halált terjeszt.

Stephen King amerikai horrorszerző új regényének központjában a mindennapi életünket mostanra meghatározó mobiltelefon áll. A mű egy olyan vírusról szól (a regényben Pulzálásnak nevezik a jelenséget), amely a világ összes mobilját órák alatt megfertőzi, betegséget és halát hozva a bejövő hívások fogadóira.

A könyv főszereplője, egy Bostonban élő fiatal művész, Clayton Riddell menekülni próbál a város robbanásig feszült központjából, miután rájön a kapcsolatra a mobiljaikat használók és a véres események között.

Ráadásul Clayton Riddell kisfiának is van egy kicsi, piros mobilja. Igaz, leginkább lemerülve áll, de mi van, ha éppen most tölti fel és kapcsolja be? A cél adott: hamarabb hazaérni a gyerekhez, mintsem az bekapcsolná a telefont...

A regény valószínűleg nem csupán Stephen King neve miatt számíthat sikerre, hanem azért is, mert egyedül az Egyesült Államokban 193 millióan használnak mobiltelefont. Egyelőre...

Olvasgasson részleteket angolul Stephen King új regényéből itt!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×