eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
fotó: dgv
Nyitókép: fotó: dgv

Kiürítettek egy közkedvelt élményfürdőt, életet kellett menteni

A dunaújvárosi élményfürdőben két életveszélyes helyzet is kialakult szombaton

A duol.hu írja, hogy szombat délután egy 16 éves dunavecsei fiatalembert kellett kimenteni a csúszdamedencéből, megkezdték újraélesztését és már stabil állapotban adták át a mentőszolgálat munkatársainak.

Kora este egy 70 év körüli hölgy vendég összeesett a kinti medence melletti járdán. A mentőszolgálat munkatársai sokáig küzdöttek a beteg életéért, közben az a döntés született, hogy a fürdőt kiürítik, ami rendben, fegyelmezetten megtörtént. A nőt kórházba szállították.

A DVG hozzátette, hálásan köszönik nagyszerű munkatársaik gyors és szakszerű beavatkozását, valamint a dunaújvárosi mentőszolgálat segítségét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy hiány van a Boeing által gyártott kereső berendezésekből, ezért akadályokba ütközik az a terv Japánban, hogy a Patriot légvédelmi rakéták gyártását ott felpörgessék, és ezzel a globális rakétagyártás fokozásához is hozzá tudjanak járulni a szigetországban, ez pedig rossz hír Ukrajna számára. Eközben az ukrán emberek még a katonai támadásoknál is jobban aggódnak amiatt, hogy az orosz támadások miatt kialakult áramválság közepette mi vár rájuk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×