eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Facebook/Bábolna Strand- és Termálfürdő

Vigyázat, lejár a nyugdíjasok több kedvezménye is

Kezdődik a szünidő, és ez nem jó hír a fürdőbe járó időseknek.

Gyakorlatilag mindegyik termálfürdő biztosít valamekkora árengedményt a nyugdíjasok számára. Sőt, egyes helyeken még ezen felül is adnak némi kedvezményt az idősebb vendégkörnek – írja a Termál Online. Hozzáteszik azonban, hogy ezek a kedvezmények a kiemelt időszakokon kívül – azaz tanítási szüneteken kívül – érhetőek el, ilyenkor van heti egy, vagy két nyugdíjaskedvezményes nap.

Ez egyben azt is jelenti, hogy ezek a nyugdíjas árengedmények kifutnak a nyári tanítási szünet kezdetén, vagy akár hamarabb is.

A cikkben részletesen ismertetik azt is, hogy hat termálfürdőben milyen nyugdíjas kedvezmények vannak, és ezek meddig érhetőek el még. Van, ahol csak május végéig él a kedvezmény, máshol meg június 20-körül ér véget.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×