eur:
388.97
usd:
363.39
bux:
68177.52
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Egy munkás betont vág a felújítás alatt álló 1-es villamosvonal Vörösvári úti pályaszakaszán Budapesten 2014. február 11-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Pótlóbuszok jönnek egy hosszú, forgalmas budai szakaszon

Az 56-os és 56A villamosok helyett szombattól november 5-ig pótlóbuszok közlekednek a Széll Kálmán tér és a Szent Gellért tér között pályakarbantartás miatt.

A Budapesti Közlekedési Központ közlése szerint a Dózsa György téri megállóhelynél lévő útátjáróban a villamospálya javítását végzik szombattól november 5-ig.

Az 56-os villamos a karbantartás idején nem közlekedik, helyette az 56A villamos hétköznapokon is egész nap jár, de rövidített útvonalon, Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között.

A Széll Kálmán tér és a Szent Gellért tér között 56-os jelzéssel pótlóbusz közlekedik, amelyre a Szent Gellért téren, a Műegyetem rakpart Duna felőli oldalán levő megállóhelyen lehet felszállni - írták.

Az 56-os villamos Fehérvári úti szakaszának pótlására 61B jelzésű villamos közlekedik Hűvösvölgy és a Városház tér között hétköznapokon a reggeli és a délutáni csúcsidőszakokban.

A Fehérvári úton és a külső Bartók Béla úton közlekedő villamosokon, valamint a Keleti pályaudvar felé közlekedő 4-es metrón és 7-es autóbuszon utazóknak célszerű a Szent Gellért térig tovább utazni, mivel az 56-56A villamosok helyett közlekedő 56-os pótlóbuszra ott tudnak felszállni - hívta fel a figyelmet a BKK.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×