eur:
393.83
usd:
365.5
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Novák Katalin köztársasági elnök fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt (b2) a Sándor-palotában 2023. március 27-én. A kormányfő az Európai Tanács március 23-i üléséről adott tájékoztatást. Az asztalnál Bóka János, a miniszterelnök európai uniós kérdésekért felelős államtitkára (b), Ekler Gergely, a Sándor-palota hivatalvezetője (b3) és Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója (j, háttal).
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Személyesen számolt be Orbán Viktor a brüsszeli fejleményekről Novák Katalinnak

Novák Katalin köztársasági elnök a Sándor-palotában fogadta hétfőn Orbán Viktor miniszterelnököt, aki az Európai Tanács március 23-i üléséről adott tájékoztatást.

Az államfő kiemelt figyelmet fordít Magyarország európai és nemzetközi kapcsolatrendszerének erősítésére, ennek keretében kapott tájékoztatást a miniszterelnöktől az európai állam és kormányfők múlt heti üléséről, amelyen az Ukrajnában dúló háború volt az egyik legfontosabb téma - közölték.

"Az államfő és a miniszterelnök egyetértettek, hogy Magyarország legfontosabb érdeke a mielőbbi béke" - olvasható a közleményben.

Megállapodtak abban, hogy a jövőben rendszeresen beszámol a miniszterelnök a Európai Tanácson történtekről.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×