eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
JAS-39 Gripen típusú vadászrepülőgép a kecskeméti nemzetközi repülőnap és haditechnikai bemutató ünnepélyes megnyitója napján az MH 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázison 2021. augusztus 28-án. A kétnapos, augusztus 28. és 29-i rendezvény programjai között számos légi és szárazföldi bemutató szerepel. A magyar légierő mellett mintegy tucat nemzet tart légi bemutatót.
Nyitókép: Ujvári Sándor

Gripenek lepik el az eget

Gyakorlatot tartanak a héten, több városban lehet zaj.

Az éves kiképzési tervnek megfelelően hétfőtől estébe nyúló gyakorlatot tartanak a Magyar Honvédség Gripenjei - közölte a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis közösségi oldalán.

A tájékoztatás szerint a pilóták hétfőtől csütörtökig 14-21 óra között hajtják végre a repülési feladatokat.

A gyakorlat idején Kecskemét, Eger, Mezőkövesd, Tiszafüred, Szolnok, Tiszaújváros és Nagyatád, továbbá Kaposvár, Szigetvár, Debrecen és Nagykanizsa térségében a megszokottól eltérő, nagyobb zaj- és hanghatásra lehet számítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×