eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Rendőrök a VIII. kerületi Baross utca és a Szigetvári utca sarkán, ahol meghalt egy férfi, miközben a rendőrök éppen intézkedtek vele szembe 2021. október 19-én. A történteket közigazgatási eljárásban vizsgálják, a jelenlegi adatok szerint nincs összefüggés a haláleset és a rendőri intézkedés között.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Rendőrautóra ugrott, majd meghalt egy férfi

Intézkedés közben lett rosszul a zavart férfi, akit nem tudtak újraéleszteni.

Meghalt egy férfi a VIII. kerületi Baross utca és a Szigetvári utca sarkán, miközben a rendőrök éppen intézkedtek vele szemben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője.

Csécsi Soma elmondta: a történteket közigazgatási eljárásban vizsgálják, jelenlegi adataik szerint nincs összefüggés a haláleset és a rendőri intézkedés között.

A BRFK közleményt is kiadott az esetről. Ebben azt írták, a Baross utcában egy félmeztelen ember ugrott rá az úttesten előtte megálló járőrautóra. A rendőrök igazoltatni próbálták a láthatóan zavart férfit, ő azonban ellenszegült, ezért megbilincselték.

Az intézkedés közben az ismeretlen hirtelen összeesett, a rendőrök ezért azonnal levették a bilincset, és megkezdték az újraélesztést, amelyet a kiérkező mentők folytattak, de már nem lehetett megmenteni a férfi életét - közölte a BRFK.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×