eur:
393.79
usd:
367.73
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Varga Judit igazságügyi miniszter a minisztériumi dolgozószobájában Budapesten 2020. február 27-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Varga Judit: sikeresen indult az áldozatsegítő kampány

Mintegy negyedmillióan nézték meg a közösségi médiában elérhető, az Áldozatsegítő Központ Hétköznapi történetek című videó-podcast sorozatának első, kapcsolati erőszakról szóló részét - közölte az igazságügyi miniszter.

Varga Judit azt írta, hogy nagyon fontos erről a témáról beszélni, mert sok esetben az áldozat saját magát hibáztatja a kialakult helyzet miatt. A miniszter ezért örömtelinek tartja, hogy rengeteg visszajelzés érkezett a videókkal kapcsolatban. Az első epizód Tenki Réka, Xantus Barbara és Babicsek Bernát segítségével készült, akiknek a témával kapcsolatos gondolatait egy új videóból ismerhetik meg az érdeklődők - ismertette.

Kiemelte: a jövő heti rész az iskolai bántalmazás témáját dolgozza fel, amellyel szerinte már mindenki találkozott élete során szemlélőként vagy résztvevőként.

A miniszter bízik abban, hogy ez a videó is sok emberhez fog elérni, és segítséget nyújt majd a felismerésben, a megoldásban, mert "mindenki számára van segítség."

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×